Imate vprašanje ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

E pošta

info@bc-marketing.si

Telefon

+386 (0) 59 930 344

Naslov

Barjanska cesta 58, 1000 Ljubljana

BC Marketing d.o.o. je marketinški zastopnik mednarodnega podjetja Lead Capital Markets Limited, s sedežem na Cipru. Lead Capital Markets LTD. je licencirana finančna institucija z dodeljeno licenčno številko 227/14. Nad njo izvaja nadzor ciperski nadzorni organ CySEC. 

ATVP je vpisal podjetje Lead Capital Markets Ltd. v register podjetij z dovoljenjem za trgovanje, v skladu z licenco za trgovanje v EU in enotnega dovoljenja izdanega za oglaševanje, propagando in izvajanje storitev v Republiki Sloveniji. Podjetje bc-marketing d.o.o. v Sloveniji izvaja ekskluzivno marketinške aktivnosti.

Podjetje ponuja svoje storitve v več kot 100 državah po vsem svetu. Na primer, podružnice v Veliki Britaniji, Nemčiji, Franciji, na Cipru, Poljskem in drugod: www.leadcapitalmarkets.com .

BC Marketing d.o.o., izvaja tržne dejavnosti in zagotavlja tehnično podporo za slovenske in tuje stranke, ki uporabljajo TRADE.COM trgovalno spletno stran. Uporabnikom pomaga pri navigaciji ter spoznavanju vseh produktov in storitev.
Vse aktivnosti so usmerjene izključno na spletno mesto za podporo in platformo: http://www.trade.com/.

 

Ne glede na predhodno znanje, oz. poznavanje načina dela s trgovalnimi platformami, se omogoči vsakemu uporabniku kvalitetno podporo pri vseh oblikah investiranja.

Kaj je CFD?
CFD je pogodba med vami in vašim posrednikom, ki se obveže plačati razliko v ceni med nakupom...
PODROBNO
Forex je svetovni decentraliziran finančni trg za trgovanje z valutami in prečnih parov valut.
PODROBNO
Vrhunska platforma MetaTrader 4 ponuja vse, kar potrebujete za uspešno trgovanje kjerkoli po svetu.
PODROBNO